Speeddating

Het principe van speeddaten

Op een speeddate avond ontmoet je een groot aantal singles afzonderlijk. Per gesprek kun je in 4 minuten een indruk van elkaar krijgen. Uit ervaring blijkt dat dit meestal voldoende tijd is om elkaar een beetje te leren kennen, zònder het risico op een ongemakkelijke stilte. Dat geeft onze single mannen en vrouwen de maximale kans op een fantastische avond!

Als je je gesprekspartner nog eens wilt zien vul je op je matchkaart een ‘ja’ in. Wil je dit niet, dan vul je uiteraard ‘nee’ in. Aangezien je gesprekspartners niet kunnen zien wat jij invult, is de sfeer tijdens het speeddaten ontspannen, vrijblijvend en erg plezierig.

Na afloop lever je je ingevulde kaart in en gaan we kijken welke matches er zijn gevormd; wederzijdse ja’s worden gekoppeld. Als dat zo is krijg je hierover binnen 24 uur bericht. Je ontvangt dan elkaars gegevens (voornaam en e-mailadres), waarna je zelf een afspraak kunt maken.

Jullie afspraak kan weer bij SoSo gehouden worden. We hebben dan een speciaal match menu en is het eerste drankje van het huis. 

SoSo geeft speeddating een twist. Op elke tafel staat een kaartenbak met vragen. Dus weet je het even niet meer, dan kun je de uitdaging aangaan om een kaart uit de kaartenbak te trekken. Deze vraag moet dan door allebei beantwoord worden. En als je een kaart wil trekken omdat je van een uitdaging houdt mag dat natuurlijk ook. 

Programma van de avond

Bij binnenkomst word je hartelijk door ons ontvangen en krijg je een drankje aangeboden. Ook ontvang je van ons een persoonlijke matchkaart met hierop je voornaam en naamsticker met icoontje of nummer.  Na een korte uitleg over ‘hoe werkt speeddaten’, kan het event beginnen. Na ieder gesprekje schuiven de heren een tafeltje op, de dames blijven zitten. Iedere 7 à 8 rondes is er een pauze van 15 minuten.

Over het algemeen is het speeddaten afgelopen rond 21:15 uur. Toch hoeft de avond niet afgelopen te zijn. Wij bieden ruim gelegenheid om na te praten en gezellig te borrelen tot 22:30 

De Speeddate matchkaart

We geven iedere speeddater een matchkaart zodat hij/zij discreet zijn interesse in andere daters aan ons kan doorgeven. Tevens biedt de kaart ondersteuning bij het onthouden van de namen. Je ontmoet immers een groot aantal singles op een avond!

Daarom is de matchkaart genummerd:

  • Op de linkerstrook kruis je aan wie je nog eens wilt zien en wie niet. Deze strook lever je aan het einde van de avond in.
  • De rechterstrook mag je houden: hierop kun je aantekeningen maken, zodat je achteraf makkelijker kunt terughalen wie bij welke naam hoort.

Een heerlijk avondje uit!

SoSo Speeddating is de ideale manier om snel leuke contacten op te doen. En zoals al eerder aangegeven, vier minuten lijkt kort, maar de ervaring leert dat dit precies goed is.

Immers, je weet vaak al heel snel of iemand bij je past of niet. Zo niet, dan is vier minuten lang genoeg. Klikt het wel, dan vliegt de tijd en weet je dat het goed zit.

De avond is geheel verzorgd, inclusief begeleiding van een professionele speeddate-host, een welkomstdrankje en een sfeervolle ambiance. Tevens is er de mogelijkheid om hapjes te bestellen.Door de gezellige en ontspannen sfeer wordt SoSo Speeddating als een zeer prettige manier van daten ervaren. 

Heb je onverhoopt geen enkele “ja” ingevuld op je matchkaart? Wij weten vrijwel zeker dat je de volgende keer Speeddaten alsnog daters ontmoet waar je interesse naar uitgaat. Daarom bieden we Matchgarantie: je volgende deelname aan een speeddate-event is gratis!