Lieve Soulmates,

Nogmaals dank voor jullie betrokkenheid bij het welzijn van SoSo restaurant. Graag wil ik jullie een update geven, maar nog belangrijker: ik wil jullie graag uitnodigen. Maar dat komt zo.

Sinds en dankzij het Soulmates programma ben ik in staat geweest om ondanks alle vreselijke en oneerlijke coronamaatregelen voor de horeca, SoSo draaiend te houden. Het kost nog steeds moeite en er komen nog flink wat hobbels aan, maar jullie kennen me: opgeven is geen optie!

SoSo gaat er positief tegenaan. Zo zijn jullie binnenkort dagelijks van harte welkom om a la cart of in buffetvorm bij ons te komen lunchen. En er komt een Soulmates light variant aan. Daarmee kan er ook een iets kleiner bedrag geïnvesteerd worden, maar  uiteraard ook met extra’s. We willen zo de SoSo-family uitbreiden. Hou onze website en onze socials in de gaten!

UITNODIGING

De meeste van jullie heb ik met veel plezier de afgelopen maanden mogen begroeten. Het is hartverwarmend om mijn passie voor horeca om te zetten in een glimlach van jullie kant!

SoSo Soulmates zijn gaan voelen als familie. We eten en drinken met elkaar, we praten en lachen met elkaar en binnenkort gaan we gezellig spelen met elkaar. Jullie -de Soulmates van SoSo- daag ik uit om op zondagmiddag 28 november om 15:00 mee te spelen met de SoSo Soulmates Pubquiz. 

Wat weet je nu echt van soulfood, muziek en andere zaken? 

Dat gaan we testen deze avond en jullie mogen uiteraard als eerste een plekje hiervoor reserveren.

LET OP: vanaf 16 oktober mogen ook ‘niet-soulmates’ reserveren, dus reageer snel.

We zoeken 15 teams van 4 á 5 personen die in vier spannende rondes gaan strijden voor een fantastische SoSo hoofdprijs! Maar bovenal gaat het om de gezelligheid en een hapje en een drankje. 

Deelname kost 6 euro p.p. inclusief een welkomstdrankje. Tijdens de pubquiz kun je kleine hapjes en drinken bestellen, dus sla gerust je avondeten over. Er zal weer goed voor jullie worden gezorgd!

Even op een rijtje:

(Let op! inschrijven voor 26 oktober niet meer mogelijk. U kunt zich nog wel inschrijven voor 28 november!)

  • De SoSo Soulmates pubquiz is zondagmiddag 28 november, start 15.00 uur
  • Meld jouw team aan van 4 of 5 personen (doe dit voor zaterdag 16 oktober voor gegarandeerde deelname!)
  • Wil je je met 1, 2 of 3 personen aanmelden, dan kan dat ook, dan stellen wij je team samen.
  • Kosten 6 euro p.p. incl. welkomstdrankje (de rest kun je op het eind afrekenen)
  • Zorg voor lekkere trek en zin in een gezellige avond
  • Luister veel muziek en leer Wikipedia uit je hoofd ;-)

We hopen je te zien bij de SoSo Soulmates pubquiz!

Sportieve groeten van het pubquizteam,

Brigitta, Gill en Ward