Kom jij ons team versterken bij SoSo?

Bedrijfsleider

Jij weet precies wat er in jouw zaak afspeelt. Je hebt de leiding over het gehele team. Ook bent je verantwoordelijk voor het restaurant, trots op ‘jouw zaak’ en wilt dat die de beste is door alles er aan te doen om SoSo op het hoogste niveau te houden. Je bent de regelaar, stuurt personeel aan, coacht je team legt verantwoording af aan de directie, houdt het administratieve gedeelte bij en weet hoe de zaak er financieel voor staat. Daarnaast kan je goed leidinggeven, organiseren en weet je jouw team te motiveren en te corrigeren. Ga dan naar het sollicitatieformulier en mail die samen met je CV en profielfoto.

Assistent Bedrijfsleider

De naam zegt het al: jij bent de assistent van de bedrijfsleider  waarbij je ook bezig bent met het leiden, stimuleren en managen van het personeel. Jij bent diegene die alle touwtjes in handen heeft en het beste uit iedereen weet te halen. Je verantwoordelijkheidsgevoel om onze gasten een ongelofelijke beleving te geven is groot. Je hebt leidinggevende kwaliteiten en weet jouw team te motiveren. Daarnaast kan je aan de andere kant ook de kosten onder controle houden en ben je de vervanger van de manager in diens afwezigheid. Het is voor jou zeker geen probleem om al die taken over te nemen.

Interesse? Ga dan naar het sollicitatieformulier en mail die samen met je CV en profielfoto.

Hoofdgastvrouw/heer

Je bent een kei in je vak en horeca is je passie. Je vindt het leuk om met je eigen ervaring nieuwe mensen op te leiden, coachen en andere te verbeteren. Je kunt goed plannen en organiseren en weet een avond tot een goed einde te brengen. Je bent goed in het behouden van een overzicht en weet mensen aan te sturen en te motiveren. Je bent trots op het restaurant SoSo en je streeft ernaar om elke gast een ongelooflijke avond te bezorgen. Je neemt geen genoegen met “het is goed genoeg”. Interesse? Ga dan naar het sollicitatieformulier en mail die samen met je CV en profielfoto.

Medewerker bediening

Je hoort bij de familie SoSo en wil iedere gast een ongelooflijke goede dag en  avond bezorgen met een lach op je gezicht en goede service. Je bent leergierig en neemt alle informatie die je krijgt om nog beter te worden in je op. Interesse? Ga dan naar het sollicitatieformulier  en mail die samen met je CV en profielfoto.

Souschef

Koken is jouw passie en weet precies hoe de gerechten gemaakt moeten worden. Je vindt het leuk om nieuwe mensen op te leiden en jouw ervaring over te brengen. Je staat sterk in je schoenen en kunt zonder blikken of blozen jouw keukenteam draaiende houden en zelfs verbeteren. Je bent goed in het aansturen en corrigeren van mensen en met ‘goed genoeg’ neem jij geen genoegen. Jouw passie is om onze gasten een ongelofelijke avond te geven met geweldig eten en een lach op je gezicht. Je weet je team te motiveren en laat alle gezichten dezelfde kant op kijken. Je legt verantwoording af aan de chef-kok.

Interesse? Ga dan naar het sollicitatieformulier en mail die samen met je CV en profielfoto.

Zelfstandig werkende kok

Je bent het gezicht van SoSo. Jij staat daar in de open keuken elke avond weer die ongelooflijke Zuid Amerikaanse gerechten te maken waar iedereen over praat. Je leert een hoop en elke dag wordt je beter. Je vindt het leuk om met je collega’s de avond tot een succes te maken en wilt elk product dat uit de keuken komt tot een heerlijk en mooi gerecht maken. Je hebt passie voor koken en zou in de toekomst weleens chefkok willen worden.

Interesse? Ga dan naar het sollicitatieformulier en mail die samen met je CV en profielfoto.

Keukenmedewerker

Je hebt een passie voor koken en vindt het leuk om deel uit te maken van het keukenteam. Je kent de basis facetten van het koken en je wilt graag meer leren. Je kent jouw kant van de keuken als geen ander en je bent trots op jouw creaties.

Interesse? Ga dan naar het sollicitatieformulier en mail die samen met je CV en profielfoto.

Afwasser

Onze afwassers zijn erg belangrijk voor zowel de keuken en de bar, maar uiteraard ook voor het restaurant. Jij zorgt er voor dat alle pannen, borden en serviesgoed weer schoon bij de juiste afdeling van SoSo terecht komen. De spoelkeuken is jouw terrein, jouw specialisme. Het is jouw verantwoordelijkheid dat er continue schoon serviesgoed is. Interesse? Ga dan naar het sollicitatieformulier en mail die samen met je CV en profielfoto.